Ο χώρος του μεσιτικού επαγγέλματος δίνει τη δυνατότητα σε άτομα με ικανότητες, γνώσεις, φιλοδοξίες και ήθος να μπορέσουν να φτιάξουν μια καριέρα χωρίς ουσιαστικό ταβάνι στην ανέλιξη τους. Δυστυχώς ο χώρος μας έχει έλλειψη σωστών επαγγελματιών. Αρά, οι ικανοί ευκολά διακρίνονται και ξεχωρίζουν. Δεν είναι ένας ευκαιριακός τομέας όπως πολλοί νομίζουν.

Η Real Estate Synergy δεν ψάχνει συνεργάτες για ευκαιριακή απασχόληση και ένα πρόσθετο βιοπορισμό. Θέλουμε άτομα που να μπορούν να δουν το μέλλον τους στο μεσιτικό επάγγελμα ως κάτι ουσιαστικό και όχι ευκαιριακό, να το δουν ως μια επαγγελματική πρόκληση στην οποία πιστεύουν.

Για να πέτυχει το άτομο που ψάχνουμε πρέπει να είναι έτοιμο για σκληρή δουλειά γιατί όσο περισσότερο και όσο πιο έξυπνα δουλέψει τόσο περισσότερα θα αμειφθούν οι κόποι και η προσπάθεια του. Θα σας παράσχουμε υποδομή, εκπαίδευση και πολύ ικανοποιητικά ποσοστά επι των πωλήσεων.

Αν πιστεύετε ότι έχετε τα προσόντα στείλτε ένα βιογραφικό σημείωμα και θα χαρούμε να συζητήσουμε από κοντά τις προοπτικές συνεργασίας μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες
Loading...